Conectează acum Internet prin Fibră și Televiziune de la Orange și alege oferta care-ți place: Smart TV la 1 leu sau primele 5 luni de servicii – absolut gratuite. Oferta este disponibilă la conectare nouă, în localitățile cu acoperire Fibră de la Orange.

ONT Huawei HG8145X6-10
Internet cu viteza de până la 940 Mbps, prin cablu, și de până la 500 Mbps prin Wi-Fi, pentru cea mai bună experienţă de utilizare Internet
Soluții pentru Wi-Fi în toată casa
Alege un Repeater de la Orange, stai comod pe net din orice loc și uită de zonele fără semnal.
 
Detalii
TV Box HD
Vezi lumea în HD.
Orange TV Box 4K
Descoperă o lume plină de experienţe uimitoare.
Detalii
Detalii adiționale

În practică, calitatea semnalului Wi-Fi și viteza de acces la internet sunt influențate de distanța dintre dispozitivele conectate si modem, de existența unor obstacole între acestea, de numărul de dispozitive conectate simultan la modem, de caracteristicile dispozitivului utilizat dar și de influența altor rețele Wi-Fi în cadrul locuinței Dvs. Astfel, pentru a atinge vitezele maxime de acces la Internet prin Wi-Fi, e nevoie de întrunirea mai multor condiții, cum ar fi: micșorarea distanței între dispozitiv si modem, utilizarea dispozitivelor ce susțin standardul Wi-Fi 6 (IEEE 802.11ax), cât și lipsa interferențelor radio în incinta locuinței.

La conectarea abonamentelor Fibră + TV Acasă și Fibră, se oferă ONT Huawei HG8145X6-10.