optiuni voce

3 Numere Favorite Nelimitat

gratuit

Dupa un an in retea, inclusiv la PrePay, convorbirile cu 3 Numere Favorite Nelimitat devin gratuite, cu orice abonament de la 80 lei. Iar daca sunteti la Orange mai putin de un an sau aveti un abonament mai mic de 80 lei, puteti beneficia de optiunea 3 Numere Favorite Nelimitat cu doar 30 lei lunar.

Pentru a activa 3 Numere Favorite Nelimitat sau pentru a modifica Numerele Favorite, accesati "Contul meu", pe my.orange.md sau apelati 100 apoi tastati 3 si 2.

Conditiile de utilizare a optiunilor promotionale

1. Clientul va utiliza optiunea promotionala cu buna credinta. Clientul va folosi aceasta optiune numai pentru uzul propriu si nu o va folosi in scopul prestarii, cu sau fara plata, de servicii catre terti, inclusiv in scopul redirectionarii traficului generat de terti. Clientul va evita folosirea cu rea vointa a acestei optiuni, inclusiv in scopul de a efectua apeluri cu ajutorul unor sisteme automate, in scopul de a promova, direct sau indirect, produsele, serviciile sau imaginea oricarei persoane care desfasoara o activitate economica, religioasa, caritabila sau politica, in scopul de a hartui terte persoane, in scopul de a cauza prejudicii de orice natura Orange sau altor operatori sau in alte scopuri ce contravin legislatiei in vigoare.

2. In cazul in care clientul incalca prevederile pct. 1 mai sus, Orange are dreptul sa dezactiveze optiunea, sa refuze activarea unei noi optiuni promotionale, sa suspende serviciul, total sau partial, sau sa rezilieze contractul incheiat cu clientul, precum si sa recupereze daunele cauzate de client.

5 Numere Favorite

50 lei lunar

Aveti lunar 5 ore de convorbiri cu pana la 5 Numere Favorite Orange.

Timp Liber

50 lei lunar

Cu optiunea Timp Liber, vorbiti 10 ore cu doua numere preferate Orange oricand si cu toti prietenii din reteaua Orange seara si in weekend, inclusiv sarbatorile legale.

Ore Preferate

30 lei lunar

Vorbiti lunar 3 ore la un pret avantajos cu numerele Orange de la 20-00 pana la 08-00 in zilele lucratoare si intreg weekendul, inclusiv sarbatorile legale.

Club

10 lei lunar

Intrati in Club si savurati comunicarea cu familia, prietenii si colegii. Cu noua optiune Club de la Orange aveti un tarif de 0,10 lei pe minut cu toti membrii Club, care si-au activat aceasta optiune. Tariful special intre membrii Club este valabil pentru toti cei care si-au activat aceasta optiune.

Optiunea este valabila doar pentru clientii Abonament persoane fizice.

Duminici Nelimitate

50 lei lunar

Vorbiti nelimitat duminicile cu toti clientii Orange. Perioada apelurilor gratuite in retea duminica este de la 00:00 pana la 24:00. In cadrul optiunii, apelurile gratuite includ toate tipurile de apeluri in reteaua Orange.

Nopti Nelimitate

50 lei lunar

Cu optiunea Nopti Nelimitate vorbiti cat doriti in timpul noptii cu oricine din reteaua Orange, de la 10 seara pana la 8 dimineata.

Opțiuni Internaționale

 

PROMO! Opțiuni Internaționale Destinația Minute incluse Preț
Romania Zona 1 100 minute 55 lei
Europa Zona 3 30 minute 55 lei
Rusia Zona 2 15 minute 55 lei
Ucraina Zona 5 10 minute 55 lei

Pentru a activa Opţiunile Internaţionale direct de pe telefonul mobil, accesaţi Contul meu pe my.orange.md, aplicaţia My Orange sau formaţi 10024 sau apelaţi 100, tastaţi 3, apoi 2.

Apelurile pot fi efectuate spre numere fixe şi mobile.

Opţiunile Internaționale sunt valabile timp de 30 de zile şi pot fi activate până pe 15.04.2017.


Minute Aditionale pe 1 zi, 10 zile sau o luna

 

minute incluse pretul pe 1 zi pretul pe 10 zile pretul pe o luna pretul pe o luna
30 minute 6 lei 12 lei 20 lei 25 lei
60 minute 10 lei 20 lei 30 lei 40 lei
120 minute 15 lei 30 lei 50 lei 70 lei
  in reteaua Orange in reteaua Orange in reteaua Orange in reteaua Orange
si in afara retelei

Minutele Aditionale pe o luna, odata activate, se includ in factura din fiecare luna. Dupa ce ati activat oricare dintre optiuni, incepeti sa vorbiti din Minutele Aditionale, dupa care continuati sa vorbiti din Abonament.

Optiunile Minute Aditionale nu sunt disponibile pentru clientii Abonament Fluture

optiuni SMS

 

SMS-uri incluse
in retea sau nationale si internationale plata lunara
40 SMS 20 SMS 10 lei
100 SMS 50 SMS 20 lei
200 SMS 100 SMS 30 lei
1000 SMS   60 lei

Mesajele pot fi utilizate pentru expediere spre numere in retea sau in afara retelei in tara si peste hotare, cu exceptia numerelor scurte cu tarif special.
Cantitatea de mesaje neutilizate nu se transfera de pe o luna pe alta.

Tara Preferata

 

Acum aveti posibilitatea sa beneficiati de optiunea Tara Preferata in Roaming.  In baza unei taxe fixe, aveti oricand posibilitatea sa solicitati activarea optiunii pe o perioada de 30 de zile si sa beneficiati de reduceri la apeluri de pana la 80%.

La activarea unei sau mai multor tari preferate - vorbiti la un tarif fix redus pentru apelurile de iesire spre orice destinatie si la un tarif fix pentru apelurile de intrare. Apelurile de iesire sunt taxate pe minut iar cele de intrare pe secunda.

detalii aici

Opţiuni necomerciale

Numar Favorit International

 

  minute incluse pret lunar
Numar Favorit International A (Zona 1, 2, 3 si 4)
România, Rusia, Turcia, Israel, Europa (cu excepția țărilor incluse în alte zone), SUA, Canada
15 minute 35 lei
Numar Favorit International B (Zona 1, 2, 3 si 4)
România, Rusia, Turcia, Israel, Europa (cu excepția țărilor incluse în alte zone), SUA, Canada
25 minute 55 lei

 

Clientii vor putea activa doar cite una din optiunile Numar Favorit International A si B in acelasi timp.

Minutele oferite pot fi consumate pe parcursul unei luni. Minutele neconsumate in decurs de o luna nu se trec in luna urmatoare.

Minutele din optiune pot fi utilizate doar in Republica Moldova. In strainatate abonatul va fi taxat conform tarifelor Roaming.

Prioritatea utilizarii minutelor in cazul activarii a mai multor optiuni internationale este urmatoare: la inceput se consuma minutele din optiunea Numar Favorit International, apoi se aplica reducerea din cadrul optiunii International pentru zonele alese.

Optiuni International pentru 1 sau 2 zone

 

Optiunile International pentru 1 sau 2 zone sunt valabile pentru zonele 1, 2, 3 si 4.

  plata lunara reducere la tarife
International 1 zona 20 lei 25%
International 2 zone 30 lei 25%

Zona 1 - România
Zona 2 - Rusia, Turcia, Israel
Zona 3 - Europa (cu excepția țărilor incluse în alte zone)
Zona 4 – SUA, Canada

Optiunile International nu sunt valabile pentru abonamentele Pantera, in acestea fiind deja inclusa reducerea 25% pentru apeluri internationale catre primele 5 zone.

Pentru a activa optiuni aditionale accesati "Contul meu", pe my.orange.md, sau apelati gratuit numarul 100 si urmati instructiunile robotului, sau formati 100 si alegeti optiunea dorita.

Versiunea Desktop